About us

Klijn-Holland B.V. is een import-export bedrijf gespecialiseerd in haaraccessoires, sieraden en modeaccessoires in het algemeen. Ons bedrijf startte in de jaren tachtig met een klein fabriekje in oorbellen en haarspelden. Sindsdien is er veel veranderd; we maakten al snel gebruik van de enorme productie capaciteit in het Verre Oosten en begonnen modeaccessoires vanuit deze regio te importeren. Dit zijn wij met veel succes blijven doen en tegenwoordig reizen we ieder seizoen naar het verre oosten om onze collectie actueel te houden.

Onze collectie bestaat uit een zeer uitgebreid assortiment haarmode-accessoires, sjaals, bijou, leesbrillen en hoedjes waarbij wij altijd de laatste trends volgen. Daarnaast hebben we te allen tijde alle basis haarmode-accessoires voor u ter beschikking; haarelastieken, haarschuifjes, haarspelden en haarklemmen etc. in alle basis kleuren.

In totaal bieden wij in deze webshop zo’n 3000 verschillende artikelen aan. Deze artikelen leveren wij zowel aan winkeliers met één of meerdere winkels, als aan groothandelaren en grootwinkelbedrijven.

Klijn-Holland B.V. heeft altijd als een van de eerste de nieuwste trends in modeaccessoires in huis. We houden onze klanten hiervan op de hoogte via onze nieuwsbrief.Met deze webwinkel helpen we onze klanten in te springen op de nieuwste trends en hebben ze altijd toegang tot een enorm assortiment basis artikelen.

U kunt elke dag op afspraak bij ons langskomen in ons magazijn en showroom in Kwadijk. Hier verkopen wij ook cash and carry. Fortweg 3-A, Kwadijk, Tel: 0299-466555.